3.4.2015

Pääsiäinen aloitettiin kisaamalla

Kaksi viikkoa sitten kisattiin kaksi rataa Esa Muotkan tuomaroimilla radoilla ja tänään sama juttu. Naapuriseuran kisat on lähes kotinurkilla, joten pakkohan se oli osallistua. Tarjolla oli neljä rataa kolmosille, mutta ilmoitin Martan vain kahdelle radalle ja se oli viisautta. Ulkona oli märkää, loskaa ja koleaa ja hallissa oli kylmää ja kivituhkaa. Voitte kuvitella, minkä näköisiä oli koirat, kun ne vietiin märästä ulkoilmasta kivituhkahalliin. Minun lenkkarit ja sukat olivat läpimärät jo lämmittelylenkin jälkeen, joten kolmetuntinen kisapäivä oli ihan riittävä. Luulen, että en saanut Marttaa tarpeeksi lämpimäksi ennen ratoja, kun keli oli niin märkä ja kylmä. Ei tainnut Martta kulkea niin vetreästi, sillä tänään putoili rimat. Yleensä Martta ei rimoja juurikaan pudottele. Hyvin harvoin treeneissä eikä kyllä kisoissakaan tule rimoja alas.

Ensimmäisellä radalla oli minulla itsellä sellainen hukassa oleva fiilis. Tein valsseja kun piti tehdä persjättöjä ja tuntui, että kädet ja jalat oli eriparia. Martta kyllä teki täysillä, tapansa mukaan. Kontaktit oli tänään karmeita, mutta annoin mennä. Ainoat ratavirheet tuli, kun viimeisen hypyn rima tippui. Lisäksi saatiin yliaikaa jotain päälle 5 sekuntia.
Toisella radalla oli minulla itselläni parempi fiilis. Martta paahtoi samaan tuttuun malliin, mutta tällä radalla tuli kaksi rimaa alas. Molemmat rimat tuli tilanteissa, missä Martta hyppää minusta poispäin. Olisi pitänyt ehkä varmistella näitä hyppyjä, mutta mitäpä sitä jossittelemaan. Hyvä oli rata ja meillä oli hyvä meininki. Yliaikaa vähän yli 4 sekuntia.


Tässä olisi melkein kuukausi aikaa seuraaviin kisoihin, sillä oman seuran kisat on vappuna. Toivotaan siis mukavaa vappusäätä: lämmintä ja kuivaa.Ei kommentteja: