13.3.2014

Valoa kontaktien päässä

Ihan harmittaa, kun ei tullut otettua kuvamateriaalia meidän "vanhoista" kontakteista. Niistä kaikista läpijuoksuista, ylihypyistä ja hiipimisistä olisi saanut paljon varoittavia esimerkkejä kontaktien huonoista suorituksista. 

Viime viikonloppuna tein Martan kanssa treenin, jossa treenasin oikeastaan pelkästään kontaktilla pysymisen kestoa ja vapautuskäskyä. Eilisissä treeneissä huomasin, että oppi oli mennyt perille. Koirasta näki, että nyt on palanen loksahtanut kohdalleen. Eihän siihen mennytkään kuin neljä kuukautta. Mutta tämä siis vain treenimoodissa. Katsotaan, kuinka kontaktipalaset pysyy koossa (tai kuinka ne leviää) pääsiäisenä kisoissa, kun korkataan tämän vuoden kisakausi.

Eilen otettiin pitkästä aikaa videopätkää normitreeneistä. Hallissa oli hyppyrata, joka oli melkoista kiemuraa. Arvelin suurimmat ongelmat olevan omassa korvien välissä, eli radan muistaminen. Mutta eihän se sitten niin vaikea ollutkaan. Radan sivuilla oli sekä A-este sekä puomi, jotka pystyttiin ottamaan rataan mukaan. Tein ensin varsinaisen hyppyradan kaksi kertaa ja molemmat nollana samantien. Sen jälkeen lisäsin A-esteen ja tekipä Martta kontaktin hienosti. Lopuksi hömpöteltiin suoraa juoksua kontaktilta toiselle ja Martta teki kuin tekikin mahtikontaktit. Iloinen mieli treenin jälkeen. Lauantaina lähdetään testaamaan kontakteja ACE-treenissä.

Tässä meidän eiliset treeniradat. Hyppyrata, johon yhdistetty A-este:Ja sitten kontaktihömpöttely:

Ei kommentteja: