24.3.2013

Nyt me ollaan uran huipulla!

Tänään PoKS ry:n (Pohjois-Karjalan Seurakoirat) vuosikokouksessa jaettiin viime vuoden menestyneille koirille pokaaleita, kunniakirjoja ja ruusuja. Enpä olisi vielä vuosi sitten uskonut, että mäyriäisen saavutukset riittävät moisiin palkintoihin. Mutta niinpä vaan tänään Martta sai kaksi kunniakirjaa:

* Vuoden 2012 agilitytulokas 2. sija
* Vuoden 2012 agilityseuramestari mini 3. sijaEli uranhuipulla ollaan! Ainakin agilityuran. Enpä usko, että näitä kunnioita saadaan enää jatkossa. Ykkösluokan radat olivat meille vielä mahdollisia, mutta kakkosluokassa ollaan liian kovassa seurassa. Mutta oikeastaan meidän tavoitteet on agilityssä saavutettu, ne mitä alun perin ajattelin. Eli nousu kakkosluokkaan oli meille jo hyvä saavutus. Kaikki mitä tulee tämän jälkeen on plussaa. En vielä tiedä, miten pitkään meidän agilityura ylipäätänsä edes jatkuu, vai aletaanko etsiä haasteita uusista lajeista. Käsissä on niin taitava mäyräkoira, että sen kanssa on ilo treenata mitä tahansa.

Kiitokset meidän agilitymenestyksestä kuuluu ehdottomasti myös mitä parhaimmille treenikavereille sekä leppoisalle treeni-ilmapiirille PoKsissa! Mikäs meidän on treenatessa lämpimässä hallissa mukavien kamujen kanssa :)

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Hienot kunniakirjat ihanalle pikku mäyriäiselle, jolla on tosi hauska kennelnimi. Ja ohjaajalle myös, joka sinnikkäästi on uskonut omaansa.

Johanna kirjoitti...

Mahtava saavutus! Paljon onnea teille!